Cargorent AutókölcsönzőCargorent AutókölcsönzőCargorent Autókölcsönző

Minden bérautónk rendszeresen karbantartott, klímával és manuális váltóval felszerelt, valamint igény esetén gyerekülés, GPS és tetőbox is bérelhető. A napi díjak 150 km-t tartalmaznak. Hosszútávú bérlés esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk. A tartós bérlet számos előnnyel jár a lízinghez vagy a vásárláshoz képest.

25 éves tapasztalattal magas színvonalú megoldásokkal állunk rendelkezésükre személyautó bérlés esetén, legyen szó rövid vagy hosszútávú bérlésről. Kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot Árajánlat írása és mi rövid időn belül elkészítjük az Ön egyedi árajánlatát.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felső kategóriás gépjárműveinket csak hosszú távra, tartós bérlet (min. 12 hónap) formájában vehetik igénybe ügyfeleink. Az aktuális feltételekről és árainkról, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

SZEMÉLYRE SZABOTT EGYEDI FELSZERELTSÉGŰ AUTÓ

 

Nem találja a kiszemelt céges autót? 2 év vagy annál hosszabb futamidő esetén bármilyen egyedileg konfigurált gépjárművet beszerzünk Önnek, így egy személyre szabott bérautóval élvezheti az autókölcsönzés előnyeit! Kérjen ajánlatot - mellékelve akár az adott típus konfigurátorával készült pdf-et -, vagy keressen meg minket elérhetőségeinken.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

 

A képek csak illusztrációk! Az egyes modellek színben és felszereltségben eltérhetnek a fent ábrázoltaktól!