Cargorent AutókölcsönzőCargorent AutókölcsönzőCargorent Autókölcsönző

A Cargorent Kft. családi vállalkozásként indult több, mint 25 éve. Az évtizedek alatt a kis családi vállalkozás sikeres céggé nőtte ki magát. A Cargorent kft. fő tevékenysége a mikrobuszok, személygépkocsik és (3,5 t alatti) tehergépjárművek bérbeadása.

Jelenleg közel 200 gépjárművel dolgozunk, melyek hosszú távú partneri szerződések keretében jellemzően céges használatban vannak. Gépjárműparkunkat évente 20 %-kal bővitjük.

Mottónk jegyében - „Megoldáshoz vezetünk - Cargorent” - folyamatosan magas színvonalú, minőségi megoldást nyújtunk és ügyfeleinkkel a személyes kommunikációt helyezzük előtérbe. Minden ügyfelünkkel napi kapcsolatot tartunk és a felmerülő problémákra, igényekre azonnali és hatékony megoldást találunk.

Legfőbb célunk, hogy hosszú távú partneri kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, mely keretében partnereink számára komplex szolgáltatásokat nyújtunk a gépjárműbérlés, flottakezelés területén.

Budapesti irodánk és székhelyünk ellenére gépjárműveinket az egész ország területén megtalálhatják és azokat külföldön is használják ügyfeleink. Irodánkban képzett, több éves tapasztalattal rendelkező, segítőkész kollegáink állnak rendelkezésére, hogy Önnek csak a vezetéssel kelljen törődnie.