Cargorent AutókölcsönzőCargorent AutókölcsönzőCargorent Autókölcsönző

Autó Tartós Bérlet

Cégünk a Ford, Kia és Citroen márka teljes kínálatát tudja biztosítani a klasszikus tartós bérleti konstrukcióban, nagyon kedvező árakon.

Autó Lízing helyett

A tartós bérlet konstrukciónak számos előnye van a lízinghez képest:

- Az autóval kapcsolatos ügyintézést, probléma megoldást átvállaljuk.

- Nincs amortizáció

- Minden kiadás azonnal leírható költségként jelenik meg a gépkocsira, az áfát vissza lehet igényelni.

 

Cégautó Bérlés - hosszú távú autóbérlés

A hosszú távú cégautó bérlés számos előnnyel jár mind a lízingelt autó, mind pedig a saját tulajdonú cégautóval szemben:

- Az autókra fordított idő és energia nem számszerűsíthető: A bérleti díjak minden járulékos költséget tartalmaznak, Az üzemeltetéssel kapcsolatos tevékenységek, egyéb ügyintézés teljes körűen a mi feladatunk, így a vállalat dolgozóinak egy része felszabadítható, átcsoportosítható, s az így felszabadult idő és munkaerő teljes egészében a cég saját tevékenységre fordítható.

- Fix költségek: Az üzemeltetési költségek nyomon követése, értékelése egyszerűbbé válik a vállalat számára, a fizetendő bérleti és kezelési díj teljes mértékben költségként elszámolható - céges használattal egyenesen arányosan. A cég nem fizet cégautó adót sem, hiszen ezt a bérleti díj tartalmazza.

-  Ha további bérautókra van szükség: nem jelent nagyobb pénzügyi kötelezettséget a gépjármű beszerzése. A vállalat forrásait nem kell lekötött tárgyi eszközökben tartani, így nincs elveszett haszon sem, és az ez által felszabadult pénzeszközök az alaptevékenységre fordíthatóak. A hosszú távú bérleti konstrukció segítségével a vállalkozása gyorsan juthat a kiválasztott cégautóhoz úgy, hogy megőrzi likviditását, valamint hitelkeretei, ill. egyéb biztosítékai változatlanul fennmaradnak.

-  Ha az autó megsérül, összetörik: a biztosítási esemény kapcsán a teljes körű munkát elvégezzük, minden különösebb időt rabló ügyintézés helyett csak át kell ülnie a csereautóba, melyet a szervizelés idejére biztosítunk.