Cargorent AutókölcsönzőCargorent AutókölcsönzőCargorent Autókölcsönző
25 éves tapasztalattal magas színvonalú megoldásokat kínálunk Önnek cégautókölcsönzésben.
Megoldáshoz vezetünk - Cargorent

Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

Új és rendszeresen karbantartott bérautók kölcsönzése nagyon kedvező feltételekkel! Nem találja a kiszemelt céges autót? Minimum 2 éves futamidő esetén bármilyen egyedileg konfigurált gépjárművet beszerzünk Önnek, így egy személyre szabott bérautóval élvezheti az autókölcsönzés előnyeit. Kérjen ajánlatot - mellékelve akár az adott típus konfigurátorával készült pdf-et -, vagy keressen minket elérhetőségeinken.

Kisbusz bérlés

Kisbusz kölcsönzés, mikrobusz bérlés

 Új Ford Transit MWB kisbuszok, 100-125 lóerős motorokkal, kényelmes belső térrel, tágas csomagtérrel az Önök szolgálatában. Tudjon meg többet a kisbusz kölcsönzés feltételeiről!

Duplafülkés, platós haszongépjárművek

Duplafülkés, platós haszongépjármű kölcsönzés

 Új Ford Transit, Citroen Jumper duplafülkés, platós haszongépjárművek kölcsönzése. Dinamikus 100-145 lóerős dízel motorokkal, kedvező bérleti feltételekkel állnak az Önök rendelkezésére. Tudjon meg többet a duplafülkés platós kisteherautó kölcsönzés feltételeiről!

Személyszállítás, buszbérlés

Személyszállítás

Nagy méretű buszok kölcsönzése kedvező feltételekkel. A személyszállítási díjak számítása történhet óradíj, illetve km elszámolás alapján. A buszok befogadóképességtől és felszereltségtől függő, egyedi, kedvezményes árakon elérhetőek és minden megrendelés egyedi igényekhez igazítható.

Tartós bérlet

Autókölcsönzés tartós bérlettel

Autókölcsönzés cégek részére tartós bérleti lehetőséggel, adózási és egyéb előnyöket kínáló konstrukcióban. Tudjon meg többet a tartósbérlet lehetőségeiről!

Cargorent Kft.

Székhely: 1222Budapest, Gyár utca 15 E ép. fsz.
Számlázási és levelezési cím: 1222, Budapest, Gyár utca 15 E ép. fsz.
Adószámzám: 13339801243
Cégjegyzék szám: 01-09-730232