Cargorent AutókölcsönzőCargorent AutókölcsönzőCargorent Autókölcsönző
25 éves tapasztalattal magas színvonalú megoldásokat kínálunk Önnek cégautókölcsönzésben.
Megoldáshoz vezetünk - Cargorent

Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

Új és rendszeresen karbantartott bérautók kölcsönzése nagyon kedvező feltételekkel! Nem találja a kiszemelt céges autót? Minimum 2 éves futamidő esetén bármilyen egyedileg konfigurált gépjárművet beszerzünk Önnek, így egy személyre szabott bérautóval élvezheti az autókölcsönzés előnyeit. Kérjen ajánlatot - mellékelve akár az adott típus konfigurátorával készült pdf-et -, vagy keressen minket elérhetőségeinken.

Kisbusz bérlés

Kisbusz kölcsönzés, mikrobusz bérlés

 Új Ford Transit MWB kisbuszok, 100-125 lóerős motorokkal, kényelmes belső térrel, tágas csomagtérrel az Önök szolgálatában. Tudjon meg többet a kisbusz kölcsönzés feltételeiről!

Duplafülkés, platós haszongépjárművek

Duplafülkés, platós haszongépjármű kölcsönzés

 Új Ford Transit, Citroen Jumper duplafülkés, platós haszongépjárművek kölcsönzése. Dinamikus 100-145 lóerős dízel motorokkal, kedvező bérleti feltételekkel állnak az Önök rendelkezésére. Tudjon meg többet a duplafülkés platós kisteherautó kölcsönzés feltételeiről!

Tartós bérlet

Autókölcsönzés tartós bérlettel

Autókölcsönzés cégek részére tartós bérleti lehetőséggel, adózási és egyéb előnyöket kínáló konstrukcióban. Tudjon meg többet a tartósbérlet lehetőségeiről!

Cargorent Kft.

Székhely: 1222Budapest, Gyár utca 15 E ép. fsz.
Számlázási és levelezési cím: 1222, Budapest, Gyár utca 15 E ép. fsz.
Adószámzám: 13339801243
Cégjegyzék szám: 01-09-730232